elastolan logotypelastolan logotyp
elastolan logotyp
Ledande tillverkare av formgjuten polyuretan

VÄLKOMMEN!

Vi KAN Polyuretan på riktigt!
Med modern teknik och mer än 40 års erfarenhet så kan du som vår kund alltid känna dig trygg
Vi erbjuder helhetslösningar hela vägen från idé till prototyptillverkning och produktion

​​​​​​​ELASTOLAN - ALLTID STEGET FÖRE


VI ÄR OERHÖRT STOLTA ÖVER ATT VI GENOM UTVECKLINGSARBETE, KOMPETENS OCH FRAMTIDSVISION ALLTID BEFINNER OSS I FRAMKANT AV BRANSCHEN FÖR ATT KUNNA BEMÖTA FRAMTIDENS UTMANINGAR GÄLLANDE TEKNIK, KUNDKRAV, MILJÖ & SÄKERHET
 
VI  VAR EN AV DE FÖRSTA I EUROPA SOM STÄLLDE OM TILL ETT MER MILJÖVÄNLIGARE ALTERNATIV AV VÅRT RÅMATERIAL 
VI VILL BIDRA TILL EN HÅLLBARARE OCH MER MILJÖVÄNLIG VÄRLD
​​​​​​​ -NU OCH I FRAMTIDEN-

Mer om vårt materialbyte finns att läsa under Nyheter
Se gärna på filmen nedan för mer information om processen  
​​​​​​​

Nyheter

2019-01-21
Elastolan deltar i ett 3-årigt EU-projektet med namnet Affärskompetens NU. I mars genomförs de sista utbildningarna i projektet, men vi kan redan nu konstatera att detta har varit ett otroligt givande koncept för många av oss anställda som har haft förmånen till komptetenshöjning genom bl a ett gigantiskt kursutbud, spännande studiebesök, intressanta seminarium, nätverkande, festliga möten och inte minst så har företaget haft en "egen" affärsutvecklare" där vi kunnat bolla ideer och fått nya perspektiv på företagandet.
Vi vill rikta ett stort TACK till alla drivna personer som varit anställda i projektet, "ingen nämnd, ingen glömd" som ansvarat för administration, planering, bokningar, upphandlingar, ekonomi, engagerade kursledare mm. Utan er drivkraft så hade inte projektet blivit så framgångsrikt som det blev. Vi på Elastolan hoppas på ett nytt projekt i framtiden och vill verkligen rekommendera andra företagare att då ta chansen att delta.

2018-10-26
Vi välkomnar alla er besökare till vår nya moderna hemsida som vi hoppas ska ge er lättläst och spännande information om oss och våra produkter. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!  
2017-12-07
Elastolan AB har gjort en stor investering i en anläggning som kommer att öppna nya dörrar inom branschen. Vi utökar succesivt med fler liknande investeringar framöver. 
VD Robin Nord - Vi kommer nu att kunna hålla en mycket högre kapacitet i produktionen.  Det är Elastolan 2.0  -  "Alltid steget före"
Vi ser denna investering som mycket viktig inför framtiden och att Elastolan även fortsättningsvis kommer kunna vara den ledande tillverkaren av gjuten solid polyuretan.
​​​​​​​